Onze diensten

Wat kunnen we voor je doen op HR gebied

HR Interim

HRinterim biedt bemiddeling voor een breed scala aan tijdelijke HR functies, waaronder: HR Medewerker, HR Officer, HR Adviseur, HR Business Partner, HR Manager en HR Directeur. Daarnaast zijn we ook voor HR ondersteuning het juiste adres. Onze grote pool van interim HR specialisten heeft expertise in; Recruitment, Compensation & Benefits, Case Management, Learning & Development, Change Management, HR-projecten, etc.

Contact opnemen →

HR Recruitment

Wanneer je op zoek bent naar een permanente HR Professional om een interim HR Professional op te volgen, kunnen wij  helpen bij het opstellen van het juiste profiel en de werving en selectie van de juiste kandidaat.  

Contact opnemen →

HR Advies en Ondersteuning

HRinterim staat altijd klaar om te ondersteunen bij specifieke HR uitdagingen. Onze kandidaten hebben de expertise om bijvoorbeeld reorganisaties te begeleiden en uit te voeren, HR processen te verbeteren, een trainee-, potential- en/of  leiderschapsprogramma’s op te zetten, een functiehuis vorm te geven, functiebeschrijvingen op te stellen, een performance cycli te implementeren en/of te verbeteren, de verzuimaanpak te professionaliseren en een vitaliteitsprogramma’s op te zetten.

Contact opnemen →

HR Makelaar

Voor individuele coaching en teambegeleiding bij het verbeteren van samenwerking, kan HRinterim u voorzien van een geschikte coach uit ons uitgebreide netwerk van zelfstandige professionals. Onze coaches zijn gespecialiseerd in individuele trajecten, ontwikkelassessments, teamontwikkeling en leiderschapstrajecten en hebben ervaring met methoden zoals DISC, Insight, TMA en Management Drives.

Contact opnemen →

Contact opnemen