HR Professionals gezocht

Ben jij een HR Professional?

Bij HRinterim zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde HR Professionals, van HR medewerker tot HR Directeur. Als interim HR Professional kun je contact met ons opnemen om samen te kijken welke nieuwe opdracht en organisatie goed bij jou past. 

Wij kijken verder dan alleen je CV. In een persoonlijk gesprek maken we kennis en bespreken we samen je ervaring, kennis en motivatie. Op basis hiervan bepalen we of HRinterim iets voor jou kan betekenen en of jij de juiste match bent voor onze opdrachtgevers.

De juiste opdracht voor jou

Met ons uitgebreide netwerk van HR professionals en samenwerking met andere recruiters, kunnen wij je de juiste opdracht bieden.

Bovendien blijven we graag in contact, zodat we op elk moment rekening kunnen houden met je wensen en behoeften, of je nu startend bent of al veel ervaring hebt. Afhankelijk van jouw ervaring en de aard van de opdracht, bepalen we of je extra begeleiding en coaching nodig hebt, door een meer ervaren HR Professional. Het kan ook zijn dat jijzelf al die ervaren HR Professional bent en graag die startende HR collega begeleidt en coacht.

Contact opnemen